De voordelen van Flexleasen bij Smeets

Bij Smeets kunt u zorgeloos in een nieuwe bestelwagen rijden. Flexleasen bij Smeets betekent all-in rijden in de nieuwste Mercedes-Benz bestelwagens voor een vast bedrag per maand. Al vanaf één dag. Starters en zzp'ers zijn ook van harte welkom. Lees hieronder alles over onze voordelen:

Scherpe all-in prijzen

 Model

Huurprijs
(1-30 dagen)

Shortleaseprijs
(1-12 maanden)
Leaseprijs
(12 - 60 maanden)
 Citan €   45 per dag* €    785 per maand** € 295 per maand**
 Vito €   75 per dag* € 1.115 per maand** € 399 per maand**
 Sprinter €   85 per dag* € 1.325 per maand** € 509 per maand**
 Sprinter Bakwagen € 105 per dag* € 1.545 per maand** Op aanvraag


Wij hanteren scherpe prijzen bij Smeets Flexlease. Zo least u een Citan al vanaf € 295 per maand, een Vito vanaf € 399 per maand en een Sprinter vanaf € 509 per maand. Wij ontzorgen u graag van A tot Z. Daarom zijn onze flexleasetarieven inclusief onderhoud, reparatie, afschrijving, verzekering (ook voor inzittenden) en  motorrijtuigenbelasting. Door deze all-in prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u exact wat de kosten per dag/maand zijn.

*100 vrije kilometers per dag, prijs is exclusief brandstof en BTW. Het huren of leasen van bestelwagens is alleen voor bedrijven met KvK inschrijving mogelijk.
**Vanafprijs op basis van basisuitvoering, 10.000 km per jaar.

Flexibele looptijd, al vanaf 1 dag

U kunt uw bestelwagen zowel voor korte als lange termijn leasen. Weet u nog niet hoe lang u de bestelwagen wil inzetten? Dan starten we in in eerste instantie met een huurovereenkomst. Deze huurovereenkomst is per dag opzegbaar. Wanneer uw bestelwagen meer dan 1 maand loopt, zetten wij het contract automatisch om naar een (goedkopere) shortlease overeenkomst. De duurder betaalde huurprijs van de eerste maand wordt met u verrekend. Immers, hoe langer uw flexlease bestelwagen loopt, hoe goedkoper de dagprijs wordt.  U kunt uw bestelwagen op elk moment inleveren wanneer u deze niet meer nodig heeft. Zo maakt u geen onnodige kosten.

 Maatwerk

Heeft u specifieke wensen voor uw bestelwagen, zoals een trekhaak, imperial of inrichting? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee en kunnen altijd zorgen voor een bestelwagen die 100% op uw wensen aansluit.

Snel rijden

Door ons getoonde bestelwagens hebben wij gereed staan en u kunt dan ook binnen een week wegrijden in uw flexlease bestelwagen. 

Officieel Mercedes-Benz dealer

Smeets biedt alle diensten onder één dak, van leasen tot aan het onderhoud van uw bestelwagen en van 24h pechhulp tot schadeherstel. Doordat u flexleast bij een officiële Mercedes-Benz dealer bent u verzekerd van een betrouwbare partner met de beste service.

 

24h pechhulp binnen heel Europa

Natuurlijk gaan wij er van uit dat onze bestelwagen niet stilvallen, maar mocht dit dan toch ooit gebeuren, dan bent u binnen heel Europa verzekerd van gratis Pechhulp. 24h per dag zodat u altijd zorgeloos de weg op kunt. 

Iedereen is welkom

Bij Smeets Flexlease doen we niet moeilijk. Bent u starter of zzp'er, ook dan bent u van harte welkom om te flexleasen bij Smeets.

 Gratis vervangend vervoer

Heeft uw bestelwagen een onderhoudsbeurt nodig, of dient er een schade gerepareerd te worden? Smeets Flexlease biedt standaard gratis vervangend vervoer aan waarbij u een gelijkwaardige bestelwagen meekrijgt.

 

 

De Mercedes-Benz Citan

Nog 11 beschikbaar
Vanaf € 295 p/mnd excl. BTW

De Mercedes-Benz Vito

Nog 15 beschikbaar
Vanaf € 399 p/mnd excl. BTW

De Mercedes-Benz Sprinter

Nog 8 beschikbaar
Vanaf € 509 p/mnd excl. BTW

Getoonde prijzen zijn exclusief btw en op basis van basisuitvoering met 10.000 km/per jaar en een looptijd van 60 maanden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.